A hétvégéről

| |

Szomat a telken, ahogy az már lenni szokott:). Remekül telt. Vittünk fűmagot, virágpalántákat. De kezdem az elején. Délelőtt Tamás atyával a bicskei plébánossal indultunk útnak, mert jött megnézni és megáldani telket. Nekem et nagyon fontos volt. Apukám csomagolt a két hete szentelt búzából is, ami "ünnepélyes:)" keretek között szétszótrunk, igaz már csak este, indulás előtt, de erről legalább készült fotó is.

Az áldás és a szórás között pedig virágokat ültettünk, főztünk, ástunk, beszélgettünk a szomszéddal. Egy kivitelező is érkezett, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot, és esélyesek eddig. Holnap ülünk le velük konkrét árakról beszélni. Ott dől el minden.
A virágokat házikészítésű mulcsal vettük körül, ami a kivégott vörösmogyoró levelekből alakult át Kedves Uram kezei alatt. A multhéten elültetett jázminok jól vannak, és a dió is egészen bíztató. A virágágyásba bolti körömvirág, és sajátnevelésű büdöske került. Remélem jól lesznek vasárnap is, mikor legközelebb arrajárunk. Bár a szomszéd nagyon rendes, mert átlocsol hozzánk minden este mikor a füvét locsolja. Így jelentősen jobb esélyekkel indul minden.
A mi füvünk végül nem lett elvetve mert felásni ugyan sikerült a terület felét, de azok a hatalmas rögök a további előrejutást lehetetlenné tették.
Bár holnap beiktatunk egy locsolást ha már arrajárunk, ez most jutott eszembe....

0 megjegyzés:

.