A tárgyalásról tárgyilagos(abb)an

| |


A telken találkoztunk 6kor. Megbeszéltük, hogy kb hol lenne a ház. Hogy alakulna pontosan a télikert, és a terasz kialakítása. Hol kellenének a kémények. Megállapodtunk hogy egyáltalán nem igénylünk díszített oszlopfőket. Milyen belső burkolásr szánunk, hogy lesz a hőszigetelés, mi lesz a külső burkolás. Kívül belül fa lesz, közte a szigetelés.
A tető anyagát is megbeszéltük, azaz azt Gergőm beszélte meg, és egy szót sem értettem. Olcsó tartós alapanyag, és könnyű. Hazafele mintát is mutatott az uram, tetszik... ennyit tudok róla mondani.
Ezután megnéztük az asztalosműhelyt, ami telejesen lenyűgözött. Jó illat, szép alapanyagok körülötte rengetek apróbb, vagy komolyabb famunka. Lécek, gerendák, teljes vatrörzsek egyben. Madáretető, kerítés, asztal, kiülő sátor, vagy nem is tudom mi, és mindez fából. Ponto olyan udva, amire én is is vágyom... de ez megint eltér a tárgytól:D
Várjuk az árajánlatot, és bizakodunk....hogy találnak tervezőt is, és hogy gyorsan fognak zajalani a folyamatok....azaz végre elindul valamilyen folyamat.

0 megjegyzés:

.