Haladás

| |

Sok idő után megint írok. A csöndnek nem az volt az oka hogy leállta projekt, hanem hogy haladt, csak még nem volt konkrétum. Mostmár azonban talán akad egy-kettő.
1. megtaláltuk a tevezőnket. aki már el is készített jópár vázlatot, amik nekünk tetszenek.
2. jövő hét elején összeülünk a kivitelezővel, és a tervezővel, hogy a költségvetés kicsit kitisztuljon, és lássuk le kell e mondani valamiről.
3.Kedden este a telekre is kimentünk a tervezővel, aki lemérte, és hamarosan a telken elhelyezett látványterv fogad majd minket, fákkal, patakkal, szomszédokkal. Arányosan. Várom, mert még mindig nem tudom elképzelni hogy mekkora helyet is szakít majd ki a nem kis telekből a ház.
Most felteszem ide az első vázlatok egyikét, ami azóta már tovább fejlődött, finomodott, olyan dolgokkal, amikre én nem is gondoltam volna. Hamarosan talán a továbbfejlesztettet is kiteszem, de az még mindig csiszolódásban van.
A kép sem tökéletes, mert tüköképe az eredeti rajznak, de a lényeg talán kivehető: a nagy terasz, a jól ehelyezett konyha, az északi falon fekvő kamra, külön magánrész a házon belül. Amivel bővülni fog az egy télikert, megnő a kamra mérete, és 1-2 szoba kerül még hozzá, és akkor a jelenlegi 100nm 130ra nő meg... mi meg reménykedünk, álmodozunk, és nem utolsó sorban DOLGOZUNK.

3 megjegyzés:

Ebdette írta...

Örülök, hogy végre írtál, azt hittem, baj van :) Nekünk is az eredeti tervrajz tükörképe lett végül megvalósítva!

Unknown írta...

itt nem a tükörkép lesz megvalósítva:d csak így sikrült a fotó... de mindegy...mert jövő héten felekrülnek a véglegesek is.

Ebdette írta...

Várom :)

.